VACATURE

BUGEL (m/v)

Marktconform salaris

Locatie: Amersfoort

Opkomst: zaterdag

400 ~ 600 uur per jaar

Reiskostenvergoeding

Soldaat

Heb jij momenteel een baan of studie, maar wil je daarnaast spelen in een militair orkest? Dan is de functie van reservist muzikant bij de Fanfare ‘Korps Nationale Reserve’ de perfecte oplossing! Klinkt als een geweldige combi?

Sollicitatie

Informatie

Informatie over de Fanfare ‘Korps Nationale Reserve’, de vacatures en sollicitatieprocedure kunt u verkrijgen bij de Aoo R.J.M. Goddrie, kapelmeester van de FKNR, via fknr@mindef.nl.

Uw reactie:
Uw sollicitatie kunt u voor 26 april sturen.

Verloop:
De gesprekken zullen op 30 april plaatsvinden.

Jouw profiel

Nationaliteit: Nederlands*

Leeftijd: 18 - 49 jaar

Niveau: C/D**

De Fanfare ‘Korps Nationale Reserve’ (FKNR) is één van de vier orkesten van de Koninklijke Landmacht en ondersteunt primair het militair ceremonieel ten behoeve van het Koninklijk Huis, de Staat der Nederlanden, het Ministerie van Defensie en het Korps Nationale Reserve in het bijzonder.

* Minimaal 5 jaar Nederlandse nationaliteit
** Of een ander aantoonbaar vergelijkbaar niveau, gecombineerd met ervaring als muzikant in (blaas)orkesten

Selectie Procedure

Na jouw sollicitatie nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek met daarop volgend een proefspel. Als beide positief bevonden zijn ga je door naar de medische en psychologische keuring.

Korpsconcert FKNR 2022

Militair muzikant

Je bent nu inzetbaar als muzikant. Naast de ceremoniële diensten zoals Veteranendag en Prinsjesdag, kun je ook worden ingezet voor de Nijmeegse Vierdaagse, taptoes en beëdigingen.

Nu solliciteren

Problemen met solliciteren?
Neem contact op met fknr@mindef.nl