Image Alt

Stichting

Voor ondersteuning van de FKNR is in 1994 de Stichting Vrienden Korps Nationale Reserve opgericht. De stichting voorziet de fanfare van middelen die niet door het Rijk worden verstrekt en draagt de naam van het orkest uit.

Hiermee slaat zij een brug tussen het orkest en de maatschappij. Dit doet zij niet alleen middels deze website maar ook via nieuwsbrieven en e-mails. Bij concerten zijn de vertegenwoordigers van de stichting te vinden bij de promotiestand. De stichting verkrijgt haar middelen via donaties van haar ‘vrienden’ en het verkopen van promotiematerialen.

U kunt al donateur worden vanaf €15,- per jaar! Iedere donateur ontvangt jaarlijks twee vrijkaarten voor het traditionele korpsconcert in theater ‘Flint Amersfoort’. Ook ontvangt u driemaal per jaar (per email) onze nieuwsbrief en, wanneer er urgent nieuws is, ‘nieuwsflitsen’. Zo blijft u optimaal op de hoogte van de prachtige militaire fanfare die u steunt!

Om donateur te worden: bezoek onze pagina ‘Word Donateur’ en vul het inschrijfformulier in. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van de penningmeester. Bovendien zal hij u een aantal mogelijke welkomstpresentjes voorleggen waaruit u kunt kiezen!

Agenda

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

VRIEND WORDEN VAN DE FKNR?

AANMELDEN STICHTING 'VRIENDEN FKNR'