Digitaal aansluiten bij de prestaties van het orkest

De afgelopen jaren heeft de Fanfare van Het Korps Nationale Reserve (FNKR) flink van zich laten horen, letterlijk maar ook op organisatorisch gebied. Met een groot aantal nieuwe muzikanten, een nieuwe dirigent én een nieuwe commandant kan het Korps Nationale Reserve zeer trots zijn op hun eigen Fanfare. Om de (muzikale) professionaliteit van dit orkest ook digitaal uit te stralen, heeft de groep Public Relations een nieuwe website gerealiseerd. Deze groep bestaat uit een tiental muzikanten van de FKNR zelf. Zij weten als geen ander waar het orkest voor staat en op welke manier dit moet worden gepubliceerd.
De muzikanten van de Fanfare zijn alle leden van het Korps Nationale Reserve. Naast hun muzikale activiteiten hebben vele een baan in de burgermaatschappij, studeren nog of geven muziekles. Dit zorgt ervoor dat de FKNR een gespecialiseerd team kan samenstellen op het gebied van websites, marketing en content. De ervaring en deskundigheid uit de burgermaatschappij wordt toegepast in deze militaire organisatie.
Met een knipoog naar de uitstraling van ‘werken bij Defensie’ heeft het team gekeken naar de wensen van het orkest én de stichting. De Stichting Vrienden Fanfare Korps Nationale Reserve voorziet de fanfare van middelen die niet door het rijk worden verstrekt en draagt de naam van het orkest uit. Hiermee slaat zij een brug tussen het orkest en de maatschappij. Dit doet zij niet alleen middels deze vernieuwde website maar ook via nieuwsbrieven en e-mails. U kunt al donateur worden vanaf €15,- per jaar! Iedere donateur ontvangt jaarlijks twee vrijkaarten voor het traditionele korpsconcert in theater ‘De Flint’ in Amersfoort. Ook ontvangt u driemaal per jaar (per email) onze nieuwsbrief en, wanneer er urgent nieuws is, ‘nieuwsflitsen’. Zo blijft u optimaal op de hoogte van de prachtige militaire fanfare die u steunt!

VRIEND WORDEN VAN DE FKNR?

Klik hier om je aan te melden