FKNR concert

Vacature bestuurslid Stichting Vrienden FKNR

De Stichting Vrienden Fanfare ‘Korps Nationale Reserve’ heeft als doel: het ondersteunen en promoten van de Fanfare ‘Korps Nationale Reserve’ door het verwerven en beheren van financiële middelen ter ondersteuning van de FKNR. Het bestuur vergadert 2 à 3 keer per jaar in Amersfoort om te bespreken hoe ze de FKNR het beste kunnen ondersteunen en promoten en hoe ze de ‘vrienden’ aan de stichting binden en nieuwe vrienden werven. De stichting bestaat sinds 1994 en heeft momenteel ongeveer 200 betalende ‘vrienden’. Het is een financieel gezonde stichting die veel betekent voor het orkest.

Het bestuur is op zoek naar een nieuw algemeen bestuurslid en per 1 oktober 2024 naar een nieuwe secretaris. Draagt u de FKNR een warm hart toe en wilt u zich ook inzetten voor onze doelstelling, dan kunt u contact opnemen per e-mail met voorzitter Maurice Bastin: mjhm.bastin@mindef.nl. We maken dan een afspraak voor een gesprek.